Klantenservice op hoog niveau
En last but not least onze klantenservice die tijdens kantooruren alle telefonische vragen razendsnel beantwoordt. E-mails trachten we echt binnen een uur te beantwoorden en onze telefoon helpdesk kent geen wachtrij met irritante lange wachttijden! Probeer het zelf maar.

Kortom; best druk zo al met al, maar door het enthousiasme en de inzet van alle Man & Wood Europe teamleden is het natuurlijk hartstikke leuk om alle klanten voor de volle 100% tevreden te stellen en te houden. We doen ons best!

We wensen je heel veel plezier met je (toekomstige) aankoop en hartstikke bedankt voor het doorlezen van dit stukje tekst mocht je echt tot deze laatste zin gekomen zijn ? 😉

PS
Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben over een product van ons, neem dan direct contact op; we lossen het altijd voor je op!

A thing of beauty is a joy forever

Wij houden van mooie dingen maar dan wel voor een betaalbare prijs.

Als alleen het beste telt
Hattori Hanzō keukenmessen maken we natuurlijk niet zelf. Dit laten we aan vakmensen over die daar verstand hebben.

Wat de mensen bij Man & Wood Europe wel doen is het zoeken naar de beste producten tegen een aanvaardbare prijs. Sommigen van ons team schuimen de wereld af, continue op zoek naar nieuwe ‘dingen’ die zij dan in kleine aantallen laten overkomen om ze eerst uitvoerig te testen op kwaliteit en functionaliteit.

Vinden we het product echt helemaal oké en is de producent 100% betrouwbaar dan gaan we ervoor, web bestelle en importeren en zetten het in onze webshops zodat iedereen het kan bestellen en er plezier aan beleeft.

Hattori Hanzō
De Hattori Hanzō messen is zo’n vondst, nadat een van onze buitenlandse product sourcers ons meldde over deze messen, wilden wij deze natuurlijk ook een keer in het echt zien, voelen en testen. De uitkomst? Wij waren overtuigd, Daarna hebben wij professionele gebruikers laten testen en ook daar was het oordeel; Hoe kan het voor dit geld!

Alles in eigen beheer
Anderen zijn constant bezig met het up-to-date houden van de websites, het maken van productfoto’s en de beeldbewerking daarvan.

Dan zijn er natuurlijk ook nog onze collega’s die zich bezig houden met de afhandeling van alle bestellingen, zodat die op het beloofde tijdstip bezorgd worden.